Tilat

Orkesteri, kamarimusiikki ja luentotiloina toimii kolme salia, kaksi pienempää ja yksi isompi sali. Opetuskäytössä on muutama ryhmäopetusluokka sekä noin 40 solistisen opetuksen luokkaa. Neljännessä kerroksessa sijaitsee kirjasto, musiikin tietotekniikkaluokka sekä opiskelijoiden atk-työskentelypisteet. Tiloja on peruskorjattu ja laajennettu useampaan otteeseen mm. 1992 sekä 2001. Yhteensä toimitilaa on yli 4000 m2

Konservatorion Sali (iso sali) soveltuu konsertteihin, pienimuotoisiin musiikkinäytelmiin, äänitteiden tekemiseen sekä seminaareihin. Isossa salissa on istuinpaikkoja 194 kiinteää sekä 50 irtotuolia. Siinä on luentotarkoituksiin soveltuva monipuolinen audiovisuaalinen laitteisto (tallentava cd-soitin, minidisc-soitin, kasettisoitin, mikrofonit, ym). Flyygelit: Steinway D ja Yamaha C7, sekä ammattitason äänentoisto ja valaistus.

Konservatorion pienempi sali, pikkusali, soveltuu luento- ja seminaarikäyttöön sekä pienempien konserttien pitämiseen. Salia käytetään myös kuorojen, orkestereiden harjoitustilana. Vakiokalusteeseen kuuluu flyygeli Yamaha C6, valkokangas, piirtoheitin, kiinteä datatykki, tv, video, dvd/cd soitin, vahvistin/viritin, sekä ammattitason äänentoisto ja valaistus.

Yläsali soveltuu parinkymmenen hengen luentotilaksi sekä pienempien instrumenttiryhmien harjoitukstilaksi. Valoisassa yläsalissa on puulattia. Yläsalissa on flyygeli Yamaha C3, iso valkotaulu, piirtoheitin, datatykki, cd/dvd-soitin, vahvistin/viritin, video ja tv.

Tarkastele salien varaustilanne >>

Salien vuokraus

Perusvuokraan sisältyy salin ja pienen flyygelin käytön lisäksi koko vuokra-ajaksi ala-aulaan ns. valvova vahtimestari, joka avaa ovet ja opastaa perusäänityslaitteiden ja piirtoheittimen käytössä. Viikonloppuisin ja arkipyhisin valvovan vahtimestarin palvelut eivät sisälly vuokraan (kts. hinnasto), vaan ne on tilattava erikseen . Huom!  Konservatorio edellyttää, että aina kun on kyseessä ulkopuolisen vuokraajan järjestämä yleisötilaisuus on eteisaulassa oltava konservatorion vahtimestari.   Vuokraaja ei voi käyttää omaa vahtimestaria. Ääni/valotekniikka tilattavissa erikseen (kts hinnasto).

Muuta:

  • Vaatesäilytyksestä ja lipunmyynnistä tilaaja vastaa itse.
  • Keittiö- ja tarjoilupisteen sekä salien käytönopastus sovittava etukäteen vahtimestarin kanssa (puh. 824 1316)
  • Juomien ja ruokien vieminen saliin on kielletty
  • Avotuli (esim. kynttilät) ja savukoneen käyttö konserttisalissa on ehdottomasti kielletty automaattisten hälytyslaitteiden vuoksi

Vuokraajan on tutustuttava etukäteen infopisteen oven vieressä olevaan toimenpideohjeeseen mahdollisen palohälytyksen osalta. Vuokraan voidaan lisätä harkinnanvarainen siivouslisä, mikäli tilat ovat vuokraajan käytön jäljiltä erityisen epäsiistissä kunnossa.

Salivaraukset 824 1316 jani.pudas@kpkonsa.fi
Sopimukset ja laskutus 824 1316 jaana.hastbacka@kpkonsa.fi
Konservatorion vahtimestarit: 824 1316, Jani Pudas 9-16.00 jani.pudas@kpkonsa.fi
Ääni/valotekniikka Mika Paananen mika.paananen@kpkonsa.fi

Vuokrasopimus salivarauksista on aina tehtävä kirjallisena.
Tilaajan on varattava yleisötilaisuuden ollessa kyseessä konservatorion käyttöön 5 paikkaa.
Hinnasto: Tiedustelut toimisto 824 1313