Etusivu

ETUSIVU

Keski-Pohjanmaan Konservatorio

Keski-Pohjanmaan Konservatorio järjestää taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä musiikin ammatillista toisen asteen koulutusta. Musiikin ja tanssin varhaiskasvatuksessa (muskari, naperomuskari, satubaletti) lapsi saa valmiudet opintojen aloittamiseen. Musiikin ja tanssin perusopetuksessa kouluikäinen lapsi voi opiskella laajan oppimäärän ja saada valmiudet ammattikoulutukseen pyrkimiseen. Musiikkialan perustutkinnon (toisen asteen ammatillinen tutkinto) suorittaminen antaa ammatilliset perusvalmiudet sekä tarjoaa erinomaisen väylän musiikin korkea-asteen ammattiopintoihin. Opinnoissa voi suuntautua joko klassiseen musiikkiin, pop-jazzmusiikkiin, kansanmusiikkiin tai musiikin tekemiseen.  

KORONATIEDOTTEET: 

Koronatiedote 30.11.2020

Soiten alueella 29.11.2020 annetut tarkennetut suositukset kokoontumisiin ja harrastuksiin tulevat voimaan heti ja ne ovat voimassa 21.12.2020 saakka. Ohjeita ja suosituksia tarkennetaan 2.12.2020. Soiten tiedote:
https://korona.soite.fi/keski-pohjanmaa-siirtyy-koronaepidemian-kiihtymisvaiheeseen/

Lainaus Soiten ohjeistuksesta: ” Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden.” Eli jatkamme lähiopetusta normaalisti viranomaisohjeistukset ja -määräykset koko ajan huomioiden. Mikäli tilanteeseen tulee muutosta, siitä tiedotetaan välittömästi. Viestin lopussa korona-ohjeistukset opettajan käytännön tietoa oppaasta.
Syyslukukauden lopun esitysten (tanssi) ja konserttien osalta päätökset/ohjeistukset tehdään 2.12. saatavien tarkennettujen viranomaisohjeiden jälkeen.

Konservatorion uudet kangasmaskit ovat saapuneet. Konsan henkilökunta ja petu-oppilaat, käykää halutessanne kuittaamassa oma maskinne konsan infosta. Muistutamme vahvasta maskien käyttösuosituksesta yli 15-vuotiaille.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on koonnut Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusjärjestelyiden osalta kouluja ja oppilaitoksia koskevia yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia eri lähteistä. Avin lakimies Anna Sahavirta kertoo videoilla opetuksen järjestäjien ja koulujen keskeisimpiä vastuita ja velvollisuuksia poikkeusjärjestelyiden osalta sekä selkiyttää etä- ja koti-opetuksen eroja. Esityksessä on myös vastauksia yleisimpiin kysymyksiin sekä linkkejä lisätiedon saamiseen. https://www.thinglink.com/card/1387333249193213954

Lue konservatorion koronan turvaohjeistukset ja tiedotteet.

Perusopetuksen oppilasportaali ja ilmoittautumiset

Eepos oppilashallinto-ohjelman linkki

Oppilas ja huoltaja: lataa sovelluskaupasta Eepos ohjelma (AppleStore / Play-kauppa), niin voit seurata opintojen kulkua! Katso Eepos apin ohje-video.

Ajankohtaisia täkyjä

Konserttikalenteri  Kpkonsa Youtube-kanava  Ammattikoulutuksen jatkuva haku   

Livekonserttien ohjelmat: konserttiohjelmat

 

Henkilökunnan ja ammattiopiskelijoiden palvelut

Sähköposti

Henkilökunnan sähköpostilinkki 

IT-tuen etäyhteysohjelma

IT tuen etäyhteysohjelma