Etusivu

ETUSIVU

Livestream konserttilähetykset

Kpkonsan YouTube kanavalla!

Livekonserttien ohjelma: konserttiohjelmat (osa konserteista)

Keski-Pohjanmaan Konservatorio

Keski-Pohjanmaan Konservatorio järjestää taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä musiikin ammatillista toisen asteen koulutusta. Musiikin ja tanssin varhaiskasvatuksessa (muskari, naperomuskari, satubaletti) lapsi saa valmiudet opintojen aloittamiseen. Musiikin ja tanssin perusopetuksessa kouluikäinen lapsi voi opiskella laajan oppimäärän ja saada valmiudet ammattikoulutukseen pyrkimiseen. Musiikkialan perustutkinnon (toisen asteen ammatillinen tutkinto) suorittaminen antaa ammatilliset perusvalmiudet sekä tarjoaa erinomaisen väylän musiikin korkea-asteen ammattiopintoihin. Opinnoissa voi suuntautua joko klassiseen musiikkiin, pop-jazzmusiikkiin, kansanmusiikkiin tai musiikin tekemiseen. 

MUSIIKIN PERUSOPETUKSEN PÄÄSYKOKEET

MUSIIKIN OPETUS

Konservatorion kevään perusopetuksen pääsykokeet on siirretty korona-tilanteesta johtuen elokuun alkuun. Pääsykokeet pidetään ke 5. – ti 11.8. välisenä aikana. Ilmoittautuminen pääsykokeisiin alkaa 1.6. ja päättyy 2.8. Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksen kautta https://kpkonsa.eepos.fi/. Kpkonsa.fi sivuilla on 1.6. alkaen esillä kaikki konservatoriolla opetettavat instrumentit. Jokaisesta soittimesta voi kuunnella ja katsoa lyhyen esittelyn ja soittonäytteen. Kaikilla on hieno mahdollisuus tutustua soittimiin ja valita mieluisin instrumentti. Tarkemmat ohjeet sähköisestä ilmoittautumisesta annetaan 1.6. alkaen.

TANSSIN OPETUS

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on 18.- 31.5. välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksen kautta https://kpkonsa.eepos.fi/. Tanssin opetus siirtyy uusiin, remontoituihin tiloihin syksyn alussa.

MUSIIKIN VARHAISKASVATUS JA SOITINPAJAT

Uusien oppilaiden muskarin ja soitinpajojen ilmoittautuminen vapaille paikoille on 18.- 31.5. välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksen kautta https://kpkonsa.eepos.fi/.

KUOROT

Lapsikuoro Sävelsäkki 

Ilmoittautuminen tulevalle lukuvuodelle lapsikuoro Sävelsäkkiin on käynnissä. Ilmoittautuminen tapahtuu Eepoksen kautta https://kpkonsa.eepos.fi/.

Kokkolan Nuorisokuoro

Ilmoittautuminen tulevalle lukuvuodelle Kokkolan nuorisokuoroon on käynnissä. Ilmoittautuminen ja lisätietoja https://www.kokkolannuorisokuoro.fi/

 

Lue uusin koronatiedote:

TIEDOTE 5.5.2020 KLO 13.00

 

Perusopetuksen oppilasportaali ja ilmoittautumiset

Eepos oppilashallinto-ohjelman linkki

Henkilökunnan sähköposti

Henkilökunnan sähköpostilinkki

 

Konserttikalenteri Ammattikoulutuksen jatkuva haku