Kirjasto

Konservatorion neljännessä kerroksessa toimii nuotisto, josta opiskelijat, oppilaat ja opettajat voivat lainata nuotteja. Pieni käsikirjasto sisältää musiikin-alan erikoiskirjoja sekä opiskelussa tarvittavia cd-levyjä.

Nuotisto/Kirjasto on avoinna ma-pe klo 10-16
Viik Sari, p. 050 4542147

Kirjaston sääntöjä

Lainausaika on 6 (kuusi) viikkoa, lukuun ottamatta äänitteitä ja käsikirjaston materiaalia joita ei lainata. Lainattua materiaalia ei saa antaa eteenpäin toiselle oppilaalle tai opettajalle. Palauta nuotit aina suoraan kirjastonhoitajalle, ei koskaan suoraan hyllyyn. Aukioloaikojen ulkopuolella kirjastolainat voi palauttaa kirjastovalvojan huoneen vieressä olevaan palautusluukkuun. Palautuskehotus lähetetään viikon kuluessa eräpäivästä. Toisen palautuskehotuksen mukana lähetetään myös myöhästymismaksu. Kaikki materiaali on palautettava kesän ajaksi kirjastoon.

Huolehdi lainamateriaalin siisteydestä, älä tee merkintöjä kynällä. Pidä myös hyllyt hyvässä järjestyksessä tarkastelemalla vain yhtä kansiota/mappia kerrallaan. Kirjastonhoitajat auttavat sinua oikean nuotin löytämisessä. Ne etydi- ja kouluvihkot, jotka ovat oppilaalla käytössä koko vuoden, on aiheellista ostaa omaan käyttöön musiikkiliikkeestä.

Näiden sääntöjen rikkominen johtaa lainausoikeuden menettämiseen.