Studio

K-P Konsa studio

Keski-Pohjanmaan konservatorion studio (K-P Konsa studio) on tarkkaamoltaan suhteellisen pieni ei kaupalliseen käyttöön tarkoitettu studio. Kaapelointinsa puolesta soittotilat (3 kpl) ovat erittäin upeita eri mahdollisuuksineen.

Isosali käännettävillä akustiikkalevyillä ja verhoilla oleva sali on erinomainen isojen orkestereiden, kuorojen tai isoja tiloja vaativiin äänityksiin. Siellä onnistuu niin LIVE kuin jälkiäänitykset erinomaisesti. Pikkusali käännettävien akustiikkalevyjen sekä kelluvan parkettilattian ansiosta on erinomainen kaikkeen äänitykseen. Pop/Jazz luokkahuone taas on erinomainen vähän pienempien ja niin sanottujen "kuivia" asioita vaativiin äänityksiin.

Studiomme tarkoitus on oppilaiden ja työntekijöidemme tallenteiden tekeminen. Teemme tallenteita niin live tilanteissa, kuin pidempiaikaisempia projekteja, kuten esimerkiksi opinnäytetyölevyt. Vuodessa maailmalle syntyy uusia "vauvoja", eli täysi pitkiä äänitteitä, Mika Paanasen käsistä noin kahdesta viiteen kappaletta, poisluettuna live äänitykset ja lyhyemmät projektit. Studiomme käyttöä ei ole suunnattu ulkopuoliseen käyttöön. Mutta vuokratessa salejamme konsertteja, konferensseja jne. varten voi halutessaan vuokrata myös studion tallentamaan tämän ainutlaatuisen tapahtuman levylle Mika Paanasen johdolla.

Varauslomake (opiskelijoille ja opettajille)

Kalenteri, josta näet AV-vastaavan vapaa ja varatut ajat.

Tekniset tiedot
pdf

Technical details
pdf