Tilojen vuokraus

Orkesteri, kamarimusiikki ja luentotiloina toimii kolme salia, kaksi pienempää ja yksi isompi sali. Opetuskäytössä on muutama ryhmäopetusluokka sekä noin 40 solistisen opetuksen luokkaa. Neljännessä kerroksessa sijaitsee kirjasto, musiikin tietotekniikkaluokka sekä opiskelijoiden atk-työskentelypisteet. Tiloja on peruskorjattu ja laajennettu useampaan otteeseen mm. 1992 sekä 2001. Yhteensä toimitilaa on yli 4000 m2

Konservatorion Sali (iso sali) soveltuu konsertteihin, pienimuotoisiin musiikkinäytelmiin, äänitteiden tekemiseen sekä seminaareihin. Isossa salissa on istuinpaikkoja 194 kiinteää sekä 50 irtotuolia. Siinä on luentotarkoituksiin soveltuva monipuolinen audiovisuaalinen laitteisto (tallentava cd-soitin, minidisc-soitin, kasettisoitin, mikrofonit, ym). Flyygelit: Steinway D ja Yamaha C7, sekä ammattitason äänentoisto ja valaistus.

Konservatorion pienempi sali, pikkusali, soveltuu luento- ja seminaarikäyttöön sekä pienempien konserttien pitämiseen. Salia käytetään myös kuorojen, orkestereiden harjoitustilana. Vakiokalusteeseen kuuluu flyygeli Yamaha C6, valkokangas, piirtoheitin, kiinteä datatykki, tv, video, dvd/cd soitin, vahvistin/viritin, sekä ammattitason äänentoisto ja valaistus.

Yläsali soveltuu parinkymmenen hengen luentotilaksi sekä pienempien instrumenttiryhmien harjoitukstilaksi. Valoisassa yläsalissa on puulattia. Yläsalissa on flyygeli Yamaha C3, iso valkotaulu, piirtoheitin, datatykki, cd/dvd-soitin, vahvistin/viritin, video ja tv.

Tarkastele tilojen varauskalenteria varaus.kpkonsa.fi

Salien vuokraus

Perusvuokraan sisältyy salin ja pienen flyygelin käytön lisäksi koko vuokra-ajaksi ala-aulaan ns. valvova vahtimestari, joka avaa ovet ja opastaa perustekniikan käytössä.
Viikonloppuisin ja arkipyhinä valvovan vahtimestarin palvelut eivät sisälly vuokraan (kts. hinnasto), vaan ne on tilattava erikseen. Huom!  Konservatorio edellyttää, että aina kun on kyseessä ulkopuolisen vuokraajan järjestämä yleisötilaisuus, on eteisaulassa oltava konservatorion vahtimestari. Vuokraaja ei voi käyttää omaa vahtimestaria.  Ääni-/valotekniikka ja flyygelin/pianon viritys  tilattavissa erikseen (katso hinnasto).

Vuokraan voidaan lisätä harkinnanvarainen siivouslisä, mikäli tilat ovat vuokraajan käytön jäljiltä erityisen epäsiistissä kunnossa.

Muuta:
Vaatesäilytyksestä ja lipunmyynnistä tilaaja vastaa itse.
Keittiö- ja tarjoilupisteen sekä salien käytönopastus sovittava etukäteen vahtimestarin kanssa (puh. 06-824 1316)

Juomien ja ruokien vieminen saliin on kielletty.

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan käytössä tilojen siisteydestä, mahdolliset irtoroskat ym on siivottava  lähtiessä.

Avotuli (esim. kynttilät) ja savukoneen käyttö konserttisalissa on ehdottomasti kielletty automaattisten hälytyslaitteiden vuoksi.

Vuokraajan on tutustuttava etukäteen infopisteen oven vieressä olevaan toimenpideohjeeseen mahdollisen palohälytyksen osalta.

Salivaraukset 06-824 1316 jani.pudas@kpkonsa.fi
Sopimukset ja laskutus 06-824 1313 jaana.hastbacka@kpkonsa.fi

Konservatorion vahtimestarit:,
Jani Pudas, 824 1316, 040-8270677 8.15 -16.15 jani.pudas@kpkonsa.fi
Jarmo Kreus 824 1316, 040-5895662 16.00 - 22.00 jarmo.kreus@kpkonsa.fi

Ääni/valotekniikka Mika Paananen 040-6723302 mika.paananen@kpkonsa.fi
Tarmo Taari, pianonvirittäjä,040-7742936 tarmo.taari@kpkonsa.fi

Vuokrasopimus salivarauksista on aina tehtävä kirjallisena (lomakkeen voi täyttää sähköisenä)
Tilaajan on varattava yleisötilaisuuden ollessa kyseessä konservatorion käyttöön 5 paikkaa.

Hinnasto voimassa 1.8.2017
Iso sali:
65 €/ tunti päiväkohtaisesti
400 € / koko päivä (max 8 tuntia)

Pikkusali:
35 € / tunti päiväkohtaisesti
250 € / koko päivä (max 8 tuntia)

Luokka: 22 €/tunti

Valvova vahtimestari (viikonloppu, arkipyhä): 40 €/h Minimi 4h

Ääni/valotekniikka: 40 €/h Minimi 4h

Siivouslisä: 40 €/h
Flyygelin/pianon viritys: lisähinta 115 € kpl
Tanssimattojen asennus: 100 €
Verhojen asennus: 50 €