Rytmimusiikki

Tutustu erilaisiin soittimiin!

Näitä soittimia voit opetella soittamaan Keski-Pohjanmaan konservatoriossa! Ennen hakemuslomakkeen täyttämistä valitse kaksi soitinta. Katso mahdollisimman monta soitinesittelyvideota niin löydät kyllä mieluisan soittimen valikoimasta. Älä epäröi tarttua vähän harvinaisempaankin soittimeen ;) 

 


 

 

Rytmimusiikki

Rytmimusiikin opetuksessa perehdyt kattavasti esimerkiksi jazz-, pop-, rock- ja muihin afroamerikkalaisen musiikin tyyleihin. Pääinstrumenttinasi voi olla esimerkiksi sähkökitara, sähköbasso, piano, rummut, laulu sekä puhallinsoittimista esimerkiksi trumpetti tai saksofoni. Yhtyeessä soittaminen aloitetaan pääsääntöisesti instrumentin ensimmäisen tasosuorituksen jälkeen.

 

Rytmimusiikki/Pop/jazz -laulu

Kpkonsan rytmimusiikin laulutunneilla pääset tutustumaan ainutlaatuiseen instrumenttiisi turvallisesti ja innostavasti jo 8-vuotiaasta lähtien!  Saat oppia lauluäänen lähes rajattomista käyttömahdollisuuksista ja laulaa monipuolista musiikkia myös bändin solistina.

Rytmimusiikki/Koskettimet

Rytmimusiikin kosketinsoittimiin kuuluvat piano, syntikat sekä mm. videollakin näkyvä keytar. Minimialoitusikä on 7 vuotta. Tunneilla tutustumme rytmimusiikin eri tyyleihin, kuten pop, rock, soul ja jazz. Tervetuloa soittamaan kanssani!

Rytmimusiikki/Sähkökitara

Sähkökitara on monipuolinen soitin. Voit soittaa sointuja, melodioita tai molempia yhtäaikaa. Aloitusikä 7 v.

Rytmimusiikki/Sähköbasso

Sähköbassonsoiton voi aloittaa 6-vuotiaana. Basso on monipuolinen yhtye- ja soolosoitin. Konservatoriolla on muutama vuokrasoitin joten soittamisen alkuun pääsee helposti.

Rytmimusiikki/Rummut

Rumpujen soiton voit aloittaa 6-vuotiaana. Perusasioiden hallinnan jälkeen pääset siirtymään yhteissoittoon, sillä rytmiä tarvitaan niin bändeissä kuin isoissa orkestereissa!