Ajankohtaista

Avoimet lehtorin toimet

Haettavana vakinaista täyttämistä varten 1.8.2018 alkaen.

KLARINETINSOITON LEHTORIN TOIMI

HUILUNSOITON LEHTORIN TOIMI

TANSSIN LEHTORIN TOIMI    

K-P:n konservatorio on yksityinen kannatusyhdistyspohjalla toimiva maakunnallinen oppilaitos, jossa annetaan musiikin ja tanssin perusopetusta sekä musiikin toisen asteen ammatillista koulutusta. Tehtävien kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Toimien koeaika on 6 kk.

Hakijoissa arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta, vuorovaikutustaitoja ja oppilaslähtöisyyttä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Klarinetin- ja huilunsoiton lehtorimme ovat instrumenttipedagogiikan ammattilaisia, joilla on innostusta ja taitoa myös monipuoliseen yhteissoiton opettamiseen ja johtamiseen.

Tanssin lehtorilla on valmius toimia klassisen baletin ja nykytanssin opettajana varhaisiän tanssiryhmistä perusopetuksen edistyneimpien oppilasryhmiin saakka.

Hakuaika päättyy 20.4.2018 klo 16.00 mennessä. Hakemukset osoitetaan Keski-Pohjanmaan konservatorion johtokunnalle, os. Pitkänsillankatu 16, 67100 Kokkola. Hakemukseen, jota ei palauteta, on liitettävä oikeaksi todistetut jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä työkokemuksesta. Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut, soitto- ja opetusnäytteet pidetään viikolla 20 (14.-18.5.2018), kutsuttaville ilmoitetaan 27.4. mennessä.

Tiedusteluihin vastaa:
rehtori Heikki Aho, p. 040-5806651, heikki.aho@kpkonsa.fi tai
apulaisrehtori Pasi Ojala, p. 045-1263434, pasi.ojala@kpkonsa.fi