Ajankohtaista

Avoin toimi: Säestyksen lehtori

Keski-Pohjanmaan konservatorio julistaa haettavaksi vakinaista täyttämistä varten 7.1.2019 alkaen.

SÄESTYKSEN LEHTORIN TOIMI   

Opetusvelvollisuus on 22 viikkotuntia. Hakuaika 1. – 26.10.2018 klo 16.00 mennessä. Haastattelut ja soittonäytteet 5. - 6.11. Hakemukset osoitetaan Keski-Pohjanmaan konservatorion johtokunnalle ja toimitetaan osoitteella: Keski-Pohjanmaan konservatorio, Pitkänsillankatu 16, 67100 Kokkola.

K-P:n konservatorio on yksityinen kannatusyhdistyspohjalla toimiva maakunnallinen oppilaitos, jossa annetaan musiikin ja tanssin perusopetusta sekä toisen asteen ammatillista koulutusta. Tehtävän kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus yksityistä opetusalaa (Sivistystyönantajat) koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Etsimme osaavaa säestyksen ammattilaista sekä toisen asteen ammatillisen koulutuksen että perusopetuksen monipuolisiin tarpeisiin. Hakijassa arvostamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja oppilaslähtöisyyttä. Toimeen sisältyy myös erikseen sovittavia kehittämistehtäviä. Opetuskielenä on suomi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Hakemuksessa tulee olla liitteenä jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä cv tai ansioluettelo. Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakijat voidaan kutsua haastatteluun sekä opetusnäytteeseen.

Tiedusteluihin vastaa rehtori Heikki Aho, p. 040-5806651, heikki.aho@kpkonsa.fi
tai apulaisrehtori Pasi Ojala, p. 045-1263434, pasi.ojala@kpkonsa.fi

Johtokunta