Ajankohtaista

ETUSIVU

Keski-Pohjanmaan Konservatorio

Keski-Pohjanmaan Konservatorio järjestää taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä musiikin ammatillista toisen asteen koulutusta. Musiikin ja tanssin varhaiskasvatuksessa lapsi saa valmiudet opintojen aloittamiseen. Musiikin ja tanssin perusopetuksessa kouluikäinen lapsi voi opiskella laajan oppimäärän ja saada valmiudet ammattikoulutukseen pyrkimiseen. Musiikkialan perustutkinnon (toisen asteen ammatillinen tutkinto) suorittaminen antaa ammatilliset perusvalmiudet sekä tarjoaa erinomaisen väylän musiikin korkea-asteen ammattiopintoihin. Opinnoissa voi suuntautua joko klassiseen musiikkiin, pop-jazzmusiikkiin, kansanmusiikkiin tai musiikin tekemiseen.

  

Kevään 2023 tapahtumakalenteri löytyy täältä!

 

 

Musiikin perusopetuksen avoimet haut

 

Uusien oppilaiden hakuaika musiikin ja tanssin perusopetukseen alkaa ti 2.5. klo 8.00. Ilmoittautuminen on avoinna koko kesän 31.7. saakka. Kokkolassa uusia oppilaita otetaan osaan instrumenteista ilmoittautumisjärjestyksessä ja osaan soitinsoveltuvuustestauksen kautta. Soitinsoveltuvuustestit järjestetään 10.-11.8. 2023. Ilmoittautuminen ja tarkemmat instrumenttikohtaiset tiedot osoitteessa: https://kpkonsa.eepos.fi

Maakunnan toimipisteissä uusia oppilaita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä vapautuville oppilaspaikoille resurssien mukaan. Toimipisteissä opetettaviin soittimiin ei järjestetä soitinsoveltuvuustestejä. Ilmoittautuminen ti 2.5. klo 8.00 alkaen osoitteessa: https://kpkonsa.eepos.fi

 

SINÄKIN VOIT OLLA KONSALAINEN!

Keski-Pohjanmaan konservatorio tarjoaa opetusta lukuisissa klassisen musiikin, kansanmusiikin ja rytmimusiikin instrumenteissa. Tavoitteellisesti etenevää opetusta annetaan yksilöopetuksena ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Jo harrastuksen alkuvaiheessa tutustut uusiin kavereihin ja saat tehdä musiikkia yhdessä orkestereissa, kuoroissa tai yhtyeissä. Opintojen aikana pääset myös tutustumaan musiikin hahmotusaineisiin, säveltämiseen ja improvisointiin.

Musiikkipolkusi alussa sinun ei tarvitse osata soittaa tai laulaa - tärkeintä on kiinnostus ja oma innostuneisuus!

Tervetuloa elämänmittaiselle matkalle musiikin kiehtovaan maailmaan!

 

  

ILMOTTAUDU MUKAAN BIGGIZ -BIGBAND-VALMENNUKSEEN!

Katso tästä video BIGGIZ-treeneistä

Porukassa on kiva soittaa!
Upouusi big band -valmennusryhmä hakee soittajia saksofoniin ja trumpettiin.
Jos olet iältäsi 10 vuoden kieppeillä ja rytmimusa kiinnostaa, tämä juttu on sulle!
Specsit kehiin: et tarvitse aiempaa soittokokemusta, ei pääsykokeita, vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kevät 2023 kustantaa 120€ valmennusryhmämaksu ja 70€ soitinvuokra. Niillä saat 1x ryhmäsoittotunti 45min/vko ja 1x bänditreeni/vko, yhteensä 18 kertaa.
Ilmianna itsesi : sami.ihajoki@kpkonsa.fiKoronainfo

Lue konservatorion koronainfo

Perusopetuksen oppilasportaali ja ilmoittautumiset

Eepos oppilashallinto-ohjelman linkki 

Lataa Eepos-sovellus puhelimeesi!
Oppilas ja huoltaja:
 lataa sovelluskaupasta Eepos ohjelma (AppleStore / Play-kauppa), niin voit seurata opintojen kulkua! Katso Eepos apin ohje-video.

Pikalinkit

Konserttikalenteri  Kpkonsa Youtube-kanava  Ammattikoulutuksen jatkuva haku  

 

Henkilökunnan ja ammattiopiskelijoiden palvelut

Sähköposti

Henkilökunnan sähköpostilinkki 
Tutkinto-opiskelijoiden Wilma