KuoroKokkola400

Ajankohtaiset

Lue ajankohtaiset uutiset Kuorokokkolan tapahtumista Facebook sivuiltamme.

Erik Fordell Grand Prix

Lue lisää kilpailun omalta sivulla >>

Mentori-palvelu

Tilaa oma mentori kuorolle! Kuoron konsertin yhteydessä järjestetään mentorin ja kuoronjohtajan ideariihi, jossa on sisältönä esim. kuultu konsertti, ohjelmistovinkit, tulevat haasteet ja mahdollisuudet. Kuorolle (Keski-Pohjanmaalla) ilmainen palvelu on avoinna vuosien 2019 - 2020 ajan.

Lisätietoa ja mentoripyynnöt:
Kari Pappinen p: 040 5806652 kari.pappinen@kpkonsa.fi
Marita Kaakinen p. 044 0669625 marita.kaakinen@kpkonsa.fi

”400 ääntä” / “400 röster” – konsertti

juhlistaa Kokkolan 400v-juhlavuotta laululla 18.1.2020. Kaikkia kuoroja ja lauluryhmiä Kokkolasta ja lähipaikkakunnilta kutsutaan mukaan toteuttamaan konserttia. Marita Kaakisen uusi teos pohjautuu kansanlauluun. Laulujen aihepiireissä vilahtelevat kokkolalaisille tutut meri ja tuuli, vuodenajat, sekä elämä ja ihmiset ennen ja nyt.

Uusi teos lauletaan suomen ja ruotsin kielellä. Siinä on omat osuutensa lapsille, naiskuoroille, mieskuoroille ja sekakuoroille. Konsertissa myös yleisöllä on mahdollisuus päästä laulamaan. Ilmoittautumalla toukokuun aikana kuoro voi varmistaa, että saa nuotit elokuun aikana. Syksyllä pidetään kaksi yhteisharjoitusta.

Konsertin jälkeen kuorot jalkautuvat ympäri kaupunkia laulamaan ravintoloissa. “Kuorojen kaupunkierros” tarjoaa esiintymispaikkoja ravintoloissa klo 20-22. Kierroksen aikataulu on mm. konsertin käsiohjelmassa.

”Joulun Laulujuhla”

on jatkoa joulukuussa 2017 Kokkolan kirkossa järjestetylle tapahtumalle. Kirkossa oli tuolloin 750 ihmistä. Laulujuhlaa vietetään Kokkolan kirkossa 12.12.2020. Nuotit jaetaan laulukauden alkaessa syksyllä 2020. Juhlaa valmistellaan yhteisharjoituksissa ja erillisessä “äänenmuodostus- ja stemmakylpypäivässä”. Hengellinen ohjelmisto kootaan yhteistyössä Kokkolan suomalaisen seurakunnan, osallistuvien kuorojen ja Sulasolin Keski-Pohjanmaan piirin kanssa.

Voit ilmoittaa kuorosi mukaan lomakkeella (avautuu pian) 

Tapahtumia tukevat

Kuorokokkola 400 tapahtumien tukijat