KuoroKokkola400

Ajankohtaiset

Lue ajankohtaiset uutiset Kuorokokkolan tapahtumista Facebook sivuiltamme.

Erik Fordell Grand Prix

Lue lisää kilpailun omalta sivulla >>

Mentori-palvelu

Tilaa oma mentori kuorolle! Kuoron konsertin yhteydessä järjestetään mentorin ja kuoronjohtajan ideariihi, jossa on sisältönä esim. kuultu konsertti, ohjelmistovinkit, tulevat haasteet ja mahdollisuudet. Kuorolle (Keski-Pohjanmaalla) ilmainen palvelu on avoinna vuosien 2019 - 2020 ajan.

Lisätietoa ja mentoripyynnöt:
Kari Pappinen p. 040 5806652 kari.pappinen@kpkonsa.fi
Marita Kaakinen p. 044 0669625 marita.kaakinen@kpkonsa.fi

”Kuorojen lyhtykulkue”

Kuorojen lyhtykulkue on ulkoilmatapahtuma Kokkolan torilla 12.12.2020, klo 18.00Kulkue lähtee Kokkolassa teatterilta klo 17.30 ja kerää mukaan kaikki osallistuvat kuorot kaupungilta. Jokaisella kuorolla toivotaan olevan 2-3 omaa laulua kulkueeseen.

Mikäli et laula missää kuorossa, mutta haluat liittyä kulkueeseen laulamaan, niin sinua odotetaan "purjeella" ja lauluna on tuttu "Kilisee, kilisee kulkunen".
 
Kulkue päätyy laulamaan torille klo 18 yhteiset laulut (Kun maass' on hanki, Nu tändas tusen juleljus, Maa on niin kaunis/Härlig är jorden ja Taas toivotus hyvän joulun/Vi önskar er alla god jul)). Johtajina Kari Pappinen, Ritva Göös ja Marita Kaakinen.
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KuoroKokkola ry ja Sulasol Keski-Pohjanmaan piiri. Tilaisuus on kaksikielinen.

Voit ilmoittaa kuoron mukaan taphtumaan lokakuun aikana:

https://forms.gle/gaFtM45nU7oya5qp6

 

”400 ääntä” / “400 röster” – konsertti

rakennettiin juhlistamaan Kokkolan 400v-juhlavuotta laululla 18.1.2020. Mukana oli kuoroja ja lauluryhmiä Kokkolasta ja lähipaikkakunnilta. Marita Kaakisen kansanlaulusta kumpuava uusi teos "Karlabi" sai kantaesityksensä. Laulujen aihepiireissä vilahtelevat kokkolalaisille tutut meri ja tuuli, vuodenajat, sekä elämä ja ihmiset ennen ja nyt. "Karlabi":ssa on omat osuutensa lapsille, naiskuoroille, mieskuoroille ja sekakuoroille. Nyt teos odottaa parempia aikoja, jolloin voidaan taas kerääntyä isolla joukolla laulamaan turvallisesti.

”Joulun Laulujuhla”

on jatkoa joulukuussa 2017 Kokkolan kirkossa järjestetylle tapahtumalle. Kirkossa oli tuolloin 750 ihmistä. Laulujuhlaa vietetään Kokkolan kirkossa 4.12.2021. Nuotit jaetaan laulukauden alkaessa syksyllä 2021. Juhlaa valmistellaan yhteisharjoituksissa ja erillisessä “äänenmuodostus- ja stemmakylpypäivässä”. Hengellinen ohjelmisto kootaan yhteistyössä Kokkolan suomalaisen seurakunnan, osallistuvien kuorojen ja Sulasolin Keski-Pohjanmaan piirin kanssa.

Voit ilmoittaa kuorosi mukaan lomakkeella (avautuu pian) 

Tapahtumia tukevat

Kuorokokkola 400 tapahtumien tukijat